Pastörize Üniteleri



Pastörizeler tamamen hijyenik ve gıda teknolojisine uygun olarak imalatı yapılmaktadır. Pastörizasyon sistemleri meyve suyu ve süt sektörlerinde kullanılmaktadır. Meyve, sebze suları ve konsantrelerinin pastörizasyonunda kullanılır. Ürün, tüm mikroorganizmaların yok edilmesi amacıyla 65 °C ile 142 °C aralığında ısıtılır. Emniyet açısından istenilen enzimasyön sıcaklığının sağlana bilmesi için son çıkış noktası suyla otomatik istenilen sıcaklık set değerine getirilmektedir.  Makine sıcaklık değerleri PLC sistemi içerisinde kayıt altına alınmakta ekran üzerinde anlık izlenebilme olanağı sunulmaktadır. Makineler AISI 304-316 Kalite paslanmaz çeliklerden imal edilmektedir.

Pastörize üniteleri : Tübin tüp – MültiTüp ve Plakalı eşanjörlerden imal edilmektedir.

 

Pastörize ünitelerinin farklı özelliklerde, ölçülerde ve kapasitelerde imalatı yapılmaktadır.

 




BU ÜRÜNÜN İMALAT RESİMLERİ

İMGO MAKİNE LTD. ŞTİ.