Meyve Suyu Pastörize Ünitesi



Pastörizeler tamamen hijyenik ve gıda teknolojisine uygun imalatı yapılmaktadır. Pastörizasyon sistemleri meyve suyu ve süt sektörlerinde kullanıl-maktadır. Meyve, sebze suları ve konsantrelerinin pastörizasyonunda kullanılır. Ürün, tüm mikroorganizmaların yok edilmesi amacıyla 65 C ile 132 C aralığında ısıtılır. Isıtma işlemi buhar suyu su ürünü ısıtma şeklinde gerçekleşmektedir. Pastörize sistemleri Mülti tüp, tubülör ve plakalı eşanjör olarak üç ayrı tipte üretilmektedir.

Makine sıcaklık değerleri PLC sistemi üzerinde anlık izlenebilme olanağı sunulmaktadır. Makineler şişe dolum ve tetrepak dolum ünitelerine uygun olarak üretilmektedir.          

Makine tübülör ısıtıcı ve holdink  tübin tüpler ürüne temas eden noktalar 316 kalite paslanmaz çelikten, etmeyen yüzeyler ise 304 kalite paslanmaz çelikten imalatı yapılacaktır.

Meyve suyu pastörize ünitesi farklı özelliklerde, ölçülerde ve kapasitelerde imalatı yapılmaktadır.




BU ÜRÜNÜN İMALAT RESİMLERİ

İMGO MAKİNE LTD. ŞTİ.