Meyve Suyu Pastörize Ünitesi



Pastörizeler tamamen hijyenik ve gıda teknolojisine uygun imalatı yapılmaktadır. Pastörizasyon sistemleri meyve suyu ve süt sektörlerinde kullanılmaktadır. Meyve, sebze suları ve konsantrelerinin pastörizasyonunda kullanılır. Ürün, tüm mikroorganizmaların yok edilmesi amacıyla 65 °C ile 132 °C aralığında ısıtılır. Isıtma işlemi buhar suyu su ürünü ısıtma şeklinde gerçekleşmektedir. Pastörize sistemleri Mülti tüp, tubülör ve plakalı eşanjör olarak üç ayrı tipte üretilmektedir.

Makine sıcaklık değerleri PLC sistemi üzerinde anlık izlenebilme olanağı sunulmaktadır. Makineler şişe dolum ve tetrepak dolum ünitelerine uygun olarak üretilmektedir.          

Makine tübülör ısıtıcı ve holdink  tübin tüpler ürüne temas eden noktalar 316 kalite paslanmaz çelikten, etmeyen yüzeyler ise 304 kalite paslanmaz çelikten imalatı yapılacaktır.

 

Meyve suyu pastörize ünitesinin farklı özelliklerde, ölçülerde ve kapasitelerde imalatı yapılmaktadır.

 

 

 

Pasteurizers are completely hygienic and suitable for food technology. Pasteurization systems are used in fruit juice and milk sectors. It is used in pasteurization of fruit, vegetable juices and concentrates. The product is heated in the range of 65 ° C to 132 ° C to eliminate all microorganisms. The heating process is carried out in the form of steam water heating. Pasteurizing systems are produced in three different types as heat tube, tubular and plate heat exchanger.

Machine temperature values ​​can be monitored instantly on PLC system. The machines are produced in accordance with the bottle filling and tetrepak filling units.

The machine will be made of stainless steel in 304 quality stainless steel and the stainless steel tubing heater and holdink tube tubes will be contacted.

 

Fruit juice pasteurization unit is produced in different specifications, sizes and capacities.

TEKNİK DÖKÜMAN
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 




BU ÜRÜNÜN İMALAT RESİMLERİ

İMGO MAKİNE LTD. ŞTİ.