PASTÖRİZE ÜNİTESİ



Pastörizeler tamamen hijyenik ve gıda teknolojisine uygun olarak imalatı yapılmaktadır. Pastörizasyon sistemleri meyve suyu ve süt sektörlerinde kullanıl-maktadır. Meyve, sebze suları ve konsantrelerinin pastörizasyonunda kullanılır. Ürün, tüm mikroorganizmaların yok edilmesi amacıyla 65 °C ile 142 °C aralığında ısıtılır. Emniyet açısından istenilen enzimasyön sıcaklığının sağlana bilmesi için son çıkış noktası suyla otomatik istenilen sıcaklık set değerine getirilmektedir.  Makine sıcaklık değerleri PLC sistemi içerisinde kayıt altına alınmakta ekran üzerinde anlık izlenebilme olanağı sunulmaktadır. Makineler AISI 304-316 Kalite paslanmaz çeliklerden imal edilmektedir.

Pastörize üniteleri : Tübin tüp – MültiTüp ve Plakalı eşanjörlerden imal edilmektedir.

 

Pastörize ünitelerinin farklı özelliklerde, ölçülerde ve kapasitelerde imalatı yapılmaktadır.

 

 

Pasteurizers are completely hygienic and are manufactured in accordance with food technology. Pasteurization systems are used in fruit juice and milk sectors. It is used in pasteurization of fruit, vegetable juices and concentrates. The product is heated in the range of 65 ° C to 142 ° C to eliminate all microorganisms. In order to ensure the desired enzyme temperature in terms of safety, the final starting point is automatically set to the desired temperature setpoint with water. The machine temperature values are recorded in the PLC system and screened on the screen. The machines are manufactured from AISI 304-316 quality stainless steel.

Pasteurizing units: Tubes are made of Tubular and Plate Heat Exchangers.

 

Pasteurizing units are manufactured in different specifications, sizes and capacities.

TEKNİK DÖKÜMAN
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 




BU ÜRÜNÜN İMALAT RESİMLERİ

İMGO MAKİNE LTD. ŞTİ.