PASTÖRİZE ÜNİTESİ
Pastörizeler tamamen hijyenik ve gıda teknolojisine uygun olarak imalatı yapılmaktadır. Pastörizasyon sistemleri meyve suyu ve süt sektörlerinde kullanılmaktadır. Meyve, sebze suları ve konsantrelerinin pastörizasyonunda kullanılır. Ürün, tüm mikroorganizmaların yok edilmesi amacıyla 65 °C ile 142 °C aralığında ısıtılır. Emniyet açısından istenilen enzimasyön sıcaklığının sağlana bilmesi için son çıkış noktası suyla otomatik istenilen sıcaklık set değerine getirilmektedir. Makine sıcaklık değerleri PLC sistemi içerisinde kayıt altına alınmakta ekran üzerinde anlık izlenebilme olanağı sunulmaktadır. Makineler AISI 304-316 Kalite paslanmaz çeliklerden imal edilmektedir.
Pastörize üniteleri : Tübin tüp – MültiTüp ve Plakalı eşanjörlerden imal edilmektedir.
Pastörize ünitelerinin farklı özelliklerde, ölçülerde ve kapasitelerde imalatı yapılmaktadır.
Pasteurizers are manufactured completely hygienic and in accordance with food technology. Pasteurization systems are used in fruit juice and milk industries. It is used in pasteurization of fruit, vegetable juices and concentrates. The product is heated between 65 ° C and 142 ° C in order to destroy all microorganisms. In order to ensure the desired enzyme temperature in terms of safety, the final exit point is automatically brought to the desired temperature set value with water. The machine temperature values are recorded in the PLC system and can be instantly monitored on the screen. The machines are made of AISI 304-316 quality stainless steel.
Pasteurization units: Manufactured from tubular tube, multi-tube and plate heat exchangers.
Pasteurization units are manufactured in different features, sizes and capacities.